Družinsko podjetje z večletno tradicijo

Smo podjetje, ki se že več kot 30 let ukvarja s slikopleskarskimi, parketarskimi in tlakarskimi deli.

V naši trgovini vam bomo svetovali pri izbiri ustreznih barv, lakov, drugih zaščitnih sredstev, izravnalnih mas, lepil ter ostalih potrebnih materialov in orodij, ki jih boste potrebovali za obnovo vašega stanovanja ali poslovnega prostora. Barvo vam bomo po vaši izbiri zmešali v le nekaj minutah.

V našem salonu vam bomo svetovali pri izbiri ustrezne talne obloge, kot so parketi, vinili, laminati, tekstilne in PVC talne obloge, ter svetovali pri pravilni pripravi podlage in izbiri ustrezne montaže.

Naši strokovnjaki si bodo ogledali vaše prostore in vam svetovali glede ustrezne rešitve ob prenovi. Pred pričetkom del bodo opravili meritve vlage in temperature, saj morajo biti v prostoru ustvarjeni idealni pogoji, da bo vaša talna obloga kar se da obstojna.

Naši mojstri pa bodo poskrbeli za kvalitetno in strokovno vgradnjo. Pri tem uporabljamo le visoko kvalitetne materiale, izbranim materialom primerne izravnalne mase, prednamaze in lepila. S pravilno tehniko brušenja in lakiranja, z uporabo najboljših lakov pa bomo poskrbeli, da bo vaš dotrajen parket ponovno zasijal.